STANDOX VÄRVISÜSTEEM VEOKITELE JA BUSSIDELE

 

 

STANDOFLEET

 

Autovärv Nr.1 Euroopas erinevate veokite värvimiseks on STANDOFLEET –  parim valik, kui on vaja kvaliteetselt viimistleda pakiautosid, veoautosid, busse, ronge ja eriotstarbelisi sõidukeid.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

   

STANDOFLEET VOC-värvisüsteemi kuulub täielik valik tooteid – pinnavärvid, lakid, krundid, happekrundid, pahtlid ja lisamaterjalid. Standofleet võimaldab leida õige lahenduse erinevate veokite värvimisel olulistele probleemidele ja vajadustele. Pole vahet kas tegu on terase, alumiiniumi, plasti või nende kolme kombinatsiooniga, meie aitame Sul valida õiged tooted ja tulemus saab alati esmaklassiline.

Standofleet VOC veokivärvi segamissüsteem koosneb ainult 26 segamiskomponendist ja eraldi sideainetest ning võimaldab segada kõiki olemasolevaid veokivalmistajate- ning firmavärve. Tänu sideainesüsteemile saab kõiki värvitoone valmistada viies erinevas läikeastmes – peegelläikest kuni täismatini, kusjuures värvi katvus ei muutu. Konsentreeritud toonerite süsteem tagab ka väga madalad ladustamiskulud.

Unikaalne võimalus mõõta vajalik värvitoon Standox Genius+ spektromeetriga ja saada õige retsepti paari sekundi jooksul .
SuurepäraneStandofleet Color Box – värvitooninäidiste komplekt, teeb Standofleet süsteemist kiireima kasutusega veokivärvisüsteemi Euroopas.


Standofleet süsteem sisaldab kõiki vajalikke tooteid  veokite      värvimiseks, mis vastavad uutele VOC nõuetele ning seetõttu ei vaja Sa mingeid lisatooteid!

Veendu Standofleet süsteemi kvaliteedis ja kasutusmugavuses – telli meie tehnikult Raul Vellolt tootedemo!

Saada e-mail aadressil: raul at benefit dot ee või helista telefonil +372 52 25 012

 

 

                  
     

 

 

     

   Standofleet VOC

   Standofleet 2K HS

   Standofleet Color Tools

   Standofleet Color Poster