Tallinna Tööstushariduskeskus

 

Esimese Eesti ametikoolina sai endale uued, tänapäevaselt varustatud automaalri ja autoplekksepa õppetöökojad Tallinna Tööstushariduskeskus (TTHK). Projekteerisime ja seadmestasime riigihanke korras mõlemad töökojad ning 2008. aastal alustas TTHK uute õppegruppidega juba moodsate seadmete ning tehnoloogiaga.

 

TTHK kasutab automaalrite koolitamisel peamise tehnoloogiana Standox-autovärvitehnoloogiat ning kooli kogenud õppejõud on saanud Standoxi poolt vastava koolituse. TTHK automaalri õppetöökoda on varustatud BLOWTHERM EXTRA  värvimiskambri ja kruntimiskambriga ning BLOWTHERM moodulvärvilaboriga koos DRESTER värvipüstolite pesu- ja värvijääkide kogumissüsteemiga. Õpilastel on võimalik õppetöö käigus kasutada kvaliteetseid Standox-värvisüsteemi materjale, seega sama tehnoloogiat, mida suure tõenäosusega kasutab ka tema tulevane tööandja – kvaliteetne autode avariiremondi töökoda.

 

 

TTHK Keretehnikute ja autoplekkseppade koolitamiseks mõeldud õppetöökoja osa varustati CAR-O-LINER Bench-Rack ja CAR-O-LINER Speed moodsate kerevenituspinkidega vastavalt rasketeks ja kergeteks kereremonditöödeks. Õpetajate ja õpilaste käsutuses on samuti Car-O-Liner keevitus- ja punktkeevitusseadmed ning täielik valik plekitööl vajalikke käsitööriistu ja seadmeid.

Koostöös TTHK-ga oleme nende ruumides läbi viinud koolitusi nii kooli õppejõududele, õpilastele kui ka oma klientidele, samuti oleme kooli õpetajatele korraldanud koolitusi Benefiti Õppekeskuses.

Meie töötajad osalevad alates aastast 2009  iga-aastaselt TTHK-s läbiviidavate koolisiseste ja ka Riiklike Kutseeksamite korraldustöös ja hindamiskomisjonides.

Oleme koostööga TTHK-ga väga rahul ja selle koostöö parimaks tulemuseks on fakt, et paljud kooli lõpetajad on leidnud endale töökohad meie klientide kereremondi- ja värvimistöökodades.