DRESTER värvimisseadmete pesusüsteemid

 

 

 

 

Hedson Technologies AB on kõrgelt hinnatud Rootsi ettevõte, mis toodab puhastus- ja kuivatusseadmeid  nii autotööstusele kui ka kereremonditöökodadele, ning on oma tegevusvaldkonnas maailma liider kõikidel peamistel turgudel. Hedsoni pikkaajaline tehniline kogemus ning professionaalsete kasutajate kõrgete nõudmistega arvestamine tootearenduses ja tootmises, on andund tulemuseks seadmed, mis on kõrge kvaliteediga, efektiivsed, ohutud,  lihtsad kasutada ning keskkonnasõbralikud.

 


DRESTER on üks neljast Hedson Technologies AB kaubamärgist, mille all toodetakse värvimisseadmete pesusüsteeme. Kuna maailma esimene värvipüstoli pesusüsteem on toodetud just Dresteri poolt, siis on nad alati olnud  värvipüstoli pesusüsteemide arenduses n.ö. eesliinil.  Nende laiast tootevalikust leiad  kindlasti just enda vajadustele sobiva seadme.
Dresteri pesusüsteemid on vastupidavad, usaldusväärsed ja vastavad  kehtivatele ohutusnõuetele.

 

   
BoXer Quattro Combo BoXer Double Combo

 

 


Kuidas panna püstolit pesumasinasse? Vaata allolevat videoklippi.
 

 

 

PROJEKTEERIMINE JA SEADMETE PAIGALDUS

 

Oleme valmis pakkuma ja paigaldama Sulle just täpselt sellist lahendust, mida Sul vaja on. Meie pakume Sulle lahenduse koos Drester spetsialistidega. Varustame Sinu projekteerijad valmis CAD-joonistega koos eestikeelsete tekstidega ning vajadusel teeme kogu tehnoogia projekti. Oleme edukat koostööd teinud NordProjekti, Sweco, Hiieko, Sirkel ja Malli ning AB Ansambel projeketeerijatega ning oskame Sulle soovitada oma ala parimaid .

 

 

 

 

Lisainfo toodete kohta:

tel. +372 6713 270

e-post: info@benefit.ee


www.hedson.se