Anest Iwata värvipüstolid

 

ANEST IWATA on maailma juhtiv värvipihustus seadmete tarnija, mille peakorter ja tootearendus asuvad Jaapanis, ja kliendid kõikjal maailmas.

Anest Iwata Corporation on asutatud 1926 aastal Jaapanis ning tol hetkel kandis nime Iwata Seisakusho. Tegevust alustati  kompressorite tootmisega.  Värvipihustus püstolite tootmiseni jõuti 1972 aastal, mil asutati Iwata Akia tehas Jaapanis, kus neid toodetakse ka tänasel päeval.
Aastatel 1988-2000 laiendas ettevõte jõudsalt oma toodete turustamist väljapoole Aasiat, luues oma müügiettevõtted mitmel pool Euroopas ja USA-s. Anest Iwata esimene Euroopa ettevõte oli Anest Iwata Italy Torinos, kus praegu asub ka Anest Iwata Europa peakorter ja ladu. Anest Iwata Europa tütarettevõtted asuvad lisaks Itaaliale ka Suurbritannias, Hispaanias, Prantsusmaal, Saksamaal ja Rootsis.

 

Anest Iwata kvaliteetseid seadmeid - värvipihustus püstolid, pumbad, kompressorid, aerograafid pihustusvärvimise lisaseadmed ja tarvikud, kasutavad paljud juhtivad autotootjad, samuti  mitmed teised tööstusharud, kus on vaja pinnatöötlust ja pihustusvärvimist, auto kereremonditöökojad ja ka kunstnikud ning disainerid.

Kõik Anest Iwata tegevus ja tootmisprotsessid viiakse läbi kooskõlas erinevate  rahvusvaheliste kvaliteedi-, keskkonna- ja ohtusalaste  regulatsioonidega.
Anest Iwata tooted on CE märgistusega ja järgivad kehtivaid ohutusnõudeid.

 

     

SUPERNOVA WS400 EVO

 

   

WS400 Evo on uue põlvkonna värvipüstol, milles on ühendatud Anest IWATA kõrgtasemel tehnoloogia ja Pininfarina tipptasemel disain.

 

Tänu uudsele keermelukustussüsteemile on värvianuma kinnitamine ja eemaldamine lihtne ja mugav.

 

WS400 Evo-l on vastupidav, ülitäpne värvi pealeandmise regulaator.

 

Hoolikalt disainitud käepide muudab värvipüstoli kasutamise super mugavaks.

 

Uued lisatud korrosioonikindlad detailid mitte üksnes ei taga seadme töökorras olekut vaid ka hea väljanägemise kogu seadme tööea  jooksul.

 

 

 

 

 

 

IWATA - MEDEA

 

 

Iwata – Medea ühendab tipptehnoloogia ja loomingulise tegevuse; Anest Iwata aerograafid, pihustus püstolid, kompressorid, lisaseadmed ja tarvikud ning Medea spetsiaalvärvid ja  muud kunstitarbed.

 

Iwata aerograafid on disainitud kunstniku poolt kunstnikule, mistõttu on need leidnud suurt tunnustust erinevate alade tippkunstnike poolt, sest need tooted on usaldusväärsed, kvaliteetsed ja vastavad nende ootustele. Iwata aerograafid on leidnud kasutust mitmetes erinevates valdkondades nagu näiteks efektsete eritellimusena disaintud autode, mootorrataste, kiivrite, samuti ka mudelite (laevad, autod, lennukid jne.) värvimisel; illustatsioonide, seinamaalingute, keha- ja küünemaalingute tegemisel.

Lase kujutlusvõimel lennata ja loovusel särada!

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Lisainfo toodete kohta:

tel. +372 6713 270

e-post: info at benefit dot ee


www.anest-iwataeu.com