Blowtherm värvimisseadmed

  

BLOWTHERM on üks maailma suurimaid värvimiskambrite valmistajaid peakontoriga Padovas, Põhja-Itaalias. Osa tootmisest on ka USA-s ja Kanadas. Tänaseks juba 50 aastane ettevõte toodab aastas umbes 2000 värvimiskambrit ja on tuntud nii Euroopas kui Ameerikas oma kõrgtehnoloogiliste lahenduste ning kõikumatu kvaliteedi poolest. Suurimaks tunnustuseks Blowthermile on olnud valimine üheks peamiseks värvikambrite tarnijaks Mercedes-Benzi, BMW ja Toyota värvitöökodadele kogu maailmas.
 

Koos autovalmistajate ning tunnustatud värvifirmadega tehakse pidevat arendustööd ning käiakse kaasas värvitehnoloogia muutustega. Patenteeritud Smart Cure süsteem uute värvimaterjalide ülikiireks kuivatamiseks, spetsiaalne vesivärvi kuivatussüsteem, sagedusmuunduritega juhtimine, Maxon otsegaasipõletid ning lisasoojusvaheti on vaid osa viimase 10 aasta jooksul kasutusele võetud uuest tehnoloogiast.
 

Blowthermi seadmed on laialdaselt kasutusel just külma kliimaga maades, nagu Skandinaavia ja Baltimaad, oma suurepärase sobivuse tõttu meie niiskesse ja külma kliimasse. Tavapärasest paksemad, 62mm seinapaneelid, soojustatud agregaadiosa ning lagi ja võimsad termoventilatsiooniseadmed tagavad vajaliku temperatuuri ja kiire kuivamise ka väga külma ilmaga. Blowtherm kasutab oma õhkküttekateldes ainult Thysseni katlaterast, mitte roostevaba plekki nagu odavad valmistajad. Samuti on elektrilised komponendid valmistatud Saksa Siemensi ja Śveitsi Belimo poolt, mis on garantiiks kõrgele kvaliteedile ja teatud määral kõrgema klassi seadmete standardiks. Samas on Blowtherm suutnud oma hinnataseme hoida madala tänu suurtele tootmiskogustele ja faktile, et kõik osad valmistab tehas ise, ka oma kuulsad spetsiaalpõletid.

 

Blowtherm lahendas Volvole Oslos (Norra) kogu värvitöökoja – 6 värvimiskambrit ja
5 kruntimiskambrit ning värvilabor!