BENEFIT CONSULTING

 

Keretöökodade professionaalne konsultatsiooniteenus

 

Oleme veendunud, et saame Teile pakkuda Eesti tasemel parimat võimalikku professionaalset keretöökoja hetkeolukorra hindamise, analüüsi ning nõustamise teenust. Meie töötajatel on 10-20 aastane kogemus keretöökodade projekteerimisel, seadmestamisel, tööprotsessi ülesehitamisel ja efektiivsuse parandamisel ning pikaajalised kogemused keretöökodade auditeerimisel ja majanduskonsultatsioonil. Meie auditeerimisteenust kasutavad teiste seas ka mitmed Eesti ja Läti juhtivad autoesindused nagu näiteks Amserv Grupp, Unelmauto, Moller Grupp, Silberauto, Wess ja teised.

Meie usume, et edu võti peitub heas informeerituses ja planeeritud arendustegevuses. Ilma selleta jääb areng seisma ja ettevõte muutub pikas perspektiivis konkurentsivõimetuks. Meie kogemused keretöökodades info kogumisel, analüüsimisel ja süsteemi loomisel aitavad töökodade omanikel teha õigeid otsuseid õiges järjekorras ja õigel ajal. See on edu alus.

 

Küsi lisa keretöökodade arendamise konsultandilt Eestis: Neil-Peeter Sarevet  peeter at benefit dot ee ja Lätis: Edmunds Anteniskis edmunds dot anteniskis at autopalete dot lv


Standox Consulting