Kere- ja värvitöökodade projekteerimine

 

Oleme kas täielikult või osaliselt projekteerinud ja seadmestanud  üle 60 kere- ja värvitöökoja  Eestis ja Lätis.  Koos oma tarnijatega oleme valmis pakkuma täpselt Sinu vajadustele ja nägemusele vastavat lahendust. Suudame ühtmoodi kvaliteetselt projekteerida ja seadmestada  nii 400m2 remonditöökoja kui ka autoesinduse 3000m2 komplektse kere- ja värvitööde osakonna.
Varustame Sinu projekteerijad valmis CAD-joonistega koos eestikeelsete tekstidega ning vajadusel teeme kogu tehnoloogia projekti.  Oleme edukat koostööd teinud NordProjekti, Sweco, Hiieko, Sirkel ja Mall, AB Ansambel ja PB Patiks projekteerijatega ning oskame Sulle soovitada oma ala parimaid.

 

Meie tootevalikusse kuuluvad parimad seadmed, kõrgelthinnatud ja autovalmistajate poolt tunnustatud Euroopa firmadelt Blowtherm, Car-O-Liner, SATA, FESTOOL, IRT, Drester ja Herkules.  

 

Kui soovid täiendada või uuendada oma kereremondi- ja värvitöökoja seadmeid ning tööriistu, plaanid olemasolevat töökoda laiendada või hoopis uue ehitada, siis võta meiega kindlasti ühendust. Meie kogemus ja teadmistepagas tagavad Sulle alati parima tulemuse!

 

 

EcDesign projekteerimisprogramm

 

EcDesign on üks juhtivaid müügi- ja projekteerimissüsteeme. Lihtne ja kasutajasõbralik programm võimaldab kiirelt kokku panna nägemuse töökoja planeeringust, sisestadas sinna ka seadmed ning seejärel teha 3D virtuaaltuur oma planeeritavas või renoveeritavas töökojas juba enne projekti koostamist ja ehitustööde algust. 3D animatsioon võimaldab “jalutada” ruumides veendumaks, et seadmete paigutus vastab ootustele, seda kõike ka soovi korral kiirelt ümber tõsta ning katsestada erinevaid lahendusvariante. Programmis sisalduvad auto kereremondi ja teeninduse seadmed, autod, inimesed ja aksessuaarid kuni mööblini välja. Erinevad vaated lihtsustavad töökoja logistika ülesehitamist ning oluliste osade paigutamist üksteise suhtes.