Mirka lihvmasinad ja tarvikud

 

 

 

 

 

Mirka DEROS elektriline ekstsentriklihvmasin


Kõige kompaktsem, ergonoomilisem ja võimsam lihvija omas klassis.  Kõrge efektiivsusega, patenteeritud harjadeta mootor – minimaalne hooldevajadus, väga vastupidav ja pika elueaga, suletud konstruktsioon hoiab ära tolmu sattumise mootorisse.  Madal vibratsioon võrreldes turu standardiga. "2 in 1" lahendus, plastikohvri versioonil kompletis 2 alustalda (125 ja 150 mm). Ei vaja eraldiseisvat alaldit.

 

Mirka DEROS pälvis iF Product Design Award 2014 auhinna silmapaistva töövõime, innovatiivse disaini ja intelligentsete funktsioonide eest.

 

 

 

 

 

 

 

Mirka AOS130NV mini-ekstsentriklihvija 32mm 

 

Mirka uus käepärane mini-ekstsentriklihvija on varustatud kolme 32 tallaga – keermega kinnituv liimitald ja Roloc-tüüpi kiirvahetustallad: liimi- ja takjakinnitusega paberite tarbeks. Lihvija sobib suurepäraselt tolmutäppide ja pisidefektide eemaldamiseks nii auto- kui ka puiduvärvi pinnalt. Lihvimistalla 3 mm orbitaalliikumine tagab väga peene viimistluse, mis kergendab poleerimist töödeldud alal. Soovitav kasutada koos Polarstar SR viimistlusketastega.

 

Tehnilised andmed
Töörõhk                6,2 bar
Kaal                      0.6 kg
Müratase              75 dB
Õhutarve              509 l/min
Talla läbimõõt       32 mm
Töökiirus              8500 p/min
Võnke suurus        3,0mm

 

 

 

 

   

MIRKA Pneumaatiline Lihvmasin 75mm tallaga

 

MIRKA 75mm tallaga lihvmasin on mõeldud kasutamiseks väiksemate vigastuste eemaldamiseks, kasutamiseks keeruliste detailide lihvimisel või Micro-Repair kohtparanduste korral. 75mm lihvmasin on ka tõhus abimees koos ABRALON peenlihvketastega pinna viimistlemiseks enne poleerimist.

 

Võnke suurus 2,5mm

 

 

 

 

 

 

   

MIRKA PROS650CV - Uue põlvkonna pneumaatiline lihvmasin 150mm tallaga.  UUDIS!

 

Uue PRO seeria MIRKA 150mm tallaga lihvmasinad on mõeldud igapäevaseks lihvimistööks tänapäevastes autovärvimistöökodades ja tööstuses ning on disainitud just ABRANET ja AUTONET võrklihvmaterjalidega töötamiseks. Ergonoomiline disain ja talla vaba pöörlemist takistav hõõrdepidur lisavad kasutusmugavust.

 

Võnke suurus 5mm

 

 

 

 

 

MIRKA Pneumaatilised Lihvmasinad 150mm tallaga

 

MIRKA 150mm tallaga lihvmasinad on mõeldud igapäevaseks lihvimistööks tänapäevastes autovärvimistöökodades. Maksimaalne jõudlus ja kerge kaal on põhiomadused, mis teevad need tööriistad automaalrile meeldivaks ja tagavad alati parima tulemuse.

 

Eeltöös enne kruntimist -   Võnke suurus 5mm

Krundilihviks enne värvimistVõnke suurus 2,5mm

 

 

 

 

 

MIRKA Spetsiaal-Lihvmasin 150mm tallaga, 10mm võnkega

 

MIRKA 150mm tallaga, suure jõudlusega kahekäe-lihvmasin on mõeldud eeskätt vana värvi eemaldamiseks, pahtli jämelihvimiseks ja samuti kasutamiseks plekkseppadele keretinaga silutud pindade lõppviimistluseks.

 

Võnke suurus 10mm 

 

Saadaval ka kahekäe mudel võnke suurusega 5,0mm tavalihvimiseks.

 

 

 

 

 

MIRKA Spetsiaal-Lihvmasin 200mm tallaga  UUDIS!

 

MIRKA 200mm tallaga kahekäe-lihvmasin on mõeldud tööks suurtel pindadel nagu busside ja veoautode tootmine ning viimistlus. Mugav lisakäepide ja pikendatud korpus tagavad kindla haarde ja 5mm võnke suurus piisava jõudluse suurte pindadega töötamisel.

 

Võnke suurus 5mm

 

 

 

 

 

MIRKA Pneumaatilised lihvmasinad kandilise lihvtallaga

 

MIRKA kandilise tallaga lihvmasinad on mõeldud igapäevaseks lihvimistööks nii autovärvimistöökodades kui ka tööstusviimistlusel. MIRKA kandilise tallaga lihvmasinad on saadaval kahes eri mõõdus ja on väga mugavad kasutamisel siledate pindade ja kandiliste detailide lihvimisel. Tolm imetakse ära kogu talla ulatuses ja eriti hästi sobivad need tööriistad kasutamiseks koos ABRANET ja AUTONET võrklihvimismaterjalidega.

 

75 X 100mm  tallaga - Võnke suurus 3mm

70 X 198mm tallaga - Võnke suurus 3mm

 

 

 

 

 

   

MIRKA Käsilihvklotsid ja –höövlid tolmuäratõmbega

 

Laiast MIRKA käsitööriistade valikust leiad meelepärase höövli või klotsi koos tolmuäratõmbega.

 

   

   

 

 

 

   

MIRKA Spetsiaalsed pikad lihvimishöövlid tolmuäratõmbega

 

MIKRKA pikad lihvimishöövlid on mõeldud suurte pindade eriti jõudsaks ja täpseks lihvimiseks – võimalikud kasutusalad on vanassõidukite restaureerimine, paatide ja jahtide värvimine ning tarbesõidukite värvimine.

 

Klotsid on saadaval kahte tüüpi:

115 X 1000mm jäik lihvklots tolmu äratõmbega,

115 X 1000mm painduv lihvklots tolmu äratõmbega.

 

 

 

 

 

MIRKA Liigutatav Tolmuimemiskeskus

 

MIRKA lihvimiskeskused on saadaval elektri-automaatikaga ehk kui lülitad sisse tööriista, saab lihvimiskeskuse tolmuimeja impulsi ja käivitub automaatselt. Samal põhimõttel toimib ka tööriista ja tolmuimeja väljalülitamine. Võimalik on reguleerida tolmuimeja mootori kiirust ja läbi selle tõmbetugevust. MIRKA lihvimiskeskused on vastupidavad ja mõeldud kasutamiseks professionaalsetes värvimistöökodades ja viimistlustööstuses.

 

Parima tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada koos MIRKA antistaatiliste tolmuvoolikutega!

 

 

 

 

 

MIRKA tarvikud

 

MIRKA valikust leiad ka täieliku valiku tarvikuid lihvimisseadmetele – lihvtallad, taldade katted, alustallad, tolmuvoolikud jm.