3M poleerimistooted

   

 

 

3M Perfect-it poleerimissari

   

Perfect-it III värviparandus- ja poleerimissüsteem pakub täislahenduse värvivigade eemaldamiseks sõidukite värvkattelt. Defektid ja iluvead saavad kiirelt eemaldatud ilma täiendava viimistlemise ja värvimiseta. Perfect-it III süsteem sobib igale aluspinnale – värskele ja vanale värvile, väikesele ja suurele pinnale.
 

Täiuslik valik 3M Perfect-it III tooteid võimaldab lihtsalt ja kindlalt parandada põhimõtteliselt kõiki värvidefekte.

- Värvikood lihtsustab toote valimist.

- Sobib igasugustele värvidele, k.a. kriimustuskindlad lakid.

- Turu juhtivad poleerimisvahendid ja -pastad.

- Optimaalne kõrgläige ja lihtne hologrammi eemaldus.

 

 

 

 



 
 

3M 9-Micron poleerkettad

 

Peeneteralised ja lainelise servaga „lillekesed“ on mõeldud tolmutäppide ja „jooksukohtade“ tasandamiseks. Laineline serv väldib lihvimisrandi teket. Kasutatakse koos 3M50199 Finesse-it kummist käsiklotsiga ja lihvitakse märjalt. Järelviimistlus enne poleerimist Trizact P3000 lihvkettaga.


 

   

3M Trizact P3000 lihvkettad 32mm

 

Trizact P3000 kettad mõeldud 9 mic ketta lihvimiskriimude silumiseks enne poleerimist. Selline viimistlus aitab välistuda järelkuivamise ilminguid töödeldud kohal. Kasutatakse koos 3M50199 Finesse-it kummist käsiklotsiga ja lihvimine toimub märjalt.

 

 

   

3M Perfect-it lll Peen viimistlusketas 260L

 

260L viimistluskettad on kuivlihvimiskettad pinna lõppviimistluseks ja defektide eemaldamiseks masinlihvi teel. Võimaldab kiirelt ja efektiivselt tasandada apelsinikooreefekti, viimistleda karedama kettaga töödeldud pinda ja eemaldada värvitud pinnalt tolmutäppe. Kasutage koos pehme interface vahetallaga ja tolmuimejaga.

 

 

 

 

 

 3M™ Trizact™ kettad

 

Trizact kettad on püramiidikujulise struktuuriga mitmekihilised abrasiivid, mis on välja töötatud pinna peenviimistluseks värvidefektide eemaldamisel (apelsinikoore-efekt, tolmutäpid, lihvimis- ja pesulakriimud) ning enne poleerimist. Püramiidstruktuurist paljastuvad kulumise käigus aina uued abrasiivid, mis tagavad ketta ühtlase ja agressiivse lõike kogu pika tööea jooksul.

Saadaval karedustega P1000 – P3000.

 

 


 
 

3M Perfect-it lll Fast Cut+ Poleerimispasta (roheline kork)

 

Kiiretoimeline pasta jämepoleerimiseks ja viimistlemiseks nii originaalvärvil kui ka värskelt värvitud pinnal. Eemaldab lihvimis- ja pesulakriimud, samuti kergemad defektid. Tänu erilisele abrasiivile, mis laguneb poleerimise käigus väiksemateks osadeks, on kõrgläikelise lõpptulemuse saavutamine lihtne ja kiire. Kasutatakse koos 150 mm lambavillast ketta või rohelise poroloonpadjaga.

 

 

 

 

 


 

3M Perfect-it lll “Extra Fine” Poleerimispasta (kollane kork)

 

Uus peenviimistluspasta, mis on loodud moodsate kriimustuskindlate lakkide jaoks, kuid toimib samahästi ka viimistluspastana peale jämepoleerimist. On võimalik kasutada nn. „ühe pasta süsteemina“, kus sama pastat kasutatakse nii jäme- kui peenpoleerimiseks ja pasta agressiivsust reguleeritakse erinevate poleerketastega. Sellisel juhul teostatakse jämepoleerimine lambavilla- või viltkettaga ja peenpoleerimine kollase poroloonkettaga.

 

 

 

     



 

 

 

3M Perfect-it lll Ultrafina SE Poleerimispasta

 

Ultrafina SE on spetsiaalne pasta poleerimisel tekkivate „hologrammide“ ja pöörisjälgede eemaldamiseks. Kasutada peale peenpoleerimist, eriti
tumedate värvide puhul ja suvisel ajal. Annab sügava kõrgläikelise viimistluse.

 

 

   

3M Perfect-it lll “Finishing Glaze” läikevaha

 

Finishing Glaze on suurepärane vahend pinnale sügavläikelise viimistluse andmiseks ning läike ühtlustamiseks kogu autol peale värvkatte osalist remonti. Kanna vahend pinnale kas käsitsi või ekstsentrikmasinaga kasutades 3M 05729 D/A vahatamispatja ning pühi peale lühikest kuvamisaega läikima 3M HPW mikrokiudlapiga. Lihtne ja ökonoomne kasutada.


 

 

 



 

3M Polish Rosa püsivaha

 

Polish Rosa on kiiresti pinnalekantav ja lihtsalt läikima pühitav püsivaha, mis annab auto värvkattele pikemaealise kaitse. Kerge pinnale kanda kas käsitsi või ekstsentrikmasinaga 3M 05729 D/A vahatamispatja abil. Ei määri auto plastist ja kummist osasid. Läikima pühkida 3M HPW mikrokuidlapiga.

 

 

 

 

 

 

3M Perfect-it lll HPW mikrokiudlapp

 

Suurepärane vahend pinna puhastamiseks ja vaha läikestamiseks. Mikrokiudlapi lapik kiud lõikab mustuse pinnalt lahti ning eemaldab ka efektiivselt vaha ülejäägid. Pehme struktuur väldib pühkimiskriimude teket värskele värvile. Erinevat tooni lapid võimaldavad lihtsalt eristada erinevateks töödeks kasutatavaid lappe. On vastupidav kemikaalidele ja korduvkasutatav – kannatab masinpesu kuni 95C.