3M lihvimiskettad

 

 

 


 

 

3M Hookit Purple+ Multihole lihvimiskett

 

 

Multihole lihvimiskettal on kasutatud revolutsioonilist spiraaltehnoloogiat, kus tänu spiraalselt paigutatud väikestele aukudele on suurenenud abrasiiviga kaetud pind ning aukude asetus tekitab lihvketta ja talla vahel õhupöörise, mis suunab tolmu otse tolmueemaldussüsteemi. Lihvkettal on kasutatud Premium abrasiivi, mille vastupidavus suurendab tunduvalt ketta tööiga.
 

3M™ Hookit Purple+ Multihole 734U lihvketast kasutatakse vana värvi eemaldamiseks pinnalt ja pahtli lihvimiseks.

 

3M™ Hookit Purple+ Multihole 334U lihvketast kasutatakse värvi ja krundi lihvimiseks.

 

 

 

 

 
3M Hookit 255P+ lihvkettad
   

255P Kollased lihvimiskettad on populaarse 255 seeria edasiarendatud versioon. Uuendatud tootel on suurem jõudlus ja 15 auguline konfiguratsioon tagab parema tolmueemalduse. 255P+ süsteemi 15 augulised kettad lõikavad paremini, ummistuvad vähem ning vähendavad õhus lendlevate tolmuosakeste hulka. 

Saadaval karedustega P80 kuni P600.

Kasutatakse pahtli lihvimisel, värvi eemaldamisel, plastide lihvimisel ja krundi viimistlemisel.

 
 

 

 

 
3M Trizact™ kettad
   

Trizact kettad on püramiidikujulise struktuuriga mitmekihilised abrasiivid, mis on välja töötatud pinna peenviimistluseks värvidefektide eemaldamisel (apelsinikoore-efekt, tolmutäpid, lihvimis- ja pesulakriimud) ning enne poleerimist. Püramiidstruktuurist paljastuvad kulumise käigus aina uued abrasiivid, mis tagavad ketta ühtlase ja agressiivse lõike kogu pika tööea jooksul.

Saadaval karedustega P1000 – P3000.

 
 

 

 

    3M Perfect-it lll Peen viimistlusketas 260L
 

 

 

260L Lihvimisketas on sobilik toode tolmutäppide ja värvivigade eemaldamiseks ning pinna peenviimistluseks kuivalt masinlihvimise teel. Soovitav kasutada koos pehme interface vahetallaga, et järgida sujuvalt aluspinna kumerusi.

Saadaval karedustega P600-P1500