Teroson tooted

 

 

 

 

TERSOSON - autotööstusele mõeldud tooted hõlmavad innovatiivseid liime, hermeetikuid ja pinnakattetooteid üle kogu maailma. Teroson vastab täielikult erinevate auto- ja rongitööstuses ning merenduses tegutsevate tootjate ootustele. Teroson´i autode kereremonditooted võimaldavad sõidukite kereremonte, taastamist ja annavad lisakaitse, tagades kõikidele sõidukitele väljanägemise ”nagu tehasest”. Teroson´i mitmekesine tootesari võimaldab pakkuda nii standardseid kui ka kliendi soovidele vastavaid eriahendusi.

 

 

Eeltöötlus- ja puhastusvahendid


Tersosonil on lai valik pinnatöötlustooteid. Siia kuuluvad erinevad puhastus- ja rasvärastusvahendid. Õige pinnapuhastusvahend on vajalik pinna eluea pikendamiseks või selle edasiseks töötlemiseks ettevalmistamiseks. Põhjalik töötlus pinnapuhastusvahendiga on alati parim alus hilisema tööprotsessi nagu liimimine või tihendamine optimeerimiseks. Mida tõhusam on puhastamine, seda paremini materjalid üksteisega reageerivad, andes soovitud tulemuse.


 

Tuuleklaasi liimid ja hermeetikud


Terosoni tooted vastavad kõigile spetsiifilistele klaasi paigaldamise vajadustele. Tooted sobivad igat liiki sõidukiklaaside liimimiseks ning vastavad autotootjate uusimatele nõuetele. Ainulaadne Terosoni liimiotsik tagab parima lõpptulemuse ja väiksema toote kulu.


 

Tihendusmassid ja hermeetikud


Tooted nii paneelide hermetiseerimiseks kereremondis kui ka liitekohtade tihendamiseks, elastseks liimimiseks ja tihendamiseks. Tooted, välja arvatud silikoonid, on ülevärvitavad erinevate värvitehnoloogiatega. Teroson hermeetikud sobivad suurte välispindade tihendamiseks (näiteks veoautod).


 

Liimid


Erinevad liimid keredetailide liimimiseks, avariiliste remonditööde teostamiseks ja konstruktsioonliimimiseks.


 

Plastiparandusvahendid


Tooted on sobilikud igasugustele auto välistele plastmassdetailidele. Üksikud plastiparanduskomplekti komponendid ja kogu komplekt tervikuna vastavad OEM nõuetele. Sobivad igat liiki plastikutega, aga ei sobi kütusepaakidele ja radiaatorikorpustele.


 

Roostekaitsevahendid


Erinevad tooted professionaalseks kasutamiseks remondis ja hoolduses, nii põhjakaitseks kui õõnsuste konserveerimiseks.


 

Mürasummutus


Tooted müra summutamiseks ja vibratsiooni vähendamiseks, hõlpsasti paigaldatavad mürakaitsematid ning piilarivaht.


 

Määrdeained


Tooted metallist osade kaitseks korrosiooni, sööbekulumise ja kinnikiilumise eest. Vabastavad kinnikiilunud ja korrodeerunud sõlmed. Aitavad hoida ära kulumise ja külmkeevituse sõlmed koostamise ja töötamise ajal.


 

Puhastusvahendid


Autopuhastus tooted professionaalseks kasutamiseks remondis ja hoolduses.
Kätepuhastus- ja hooldusvahendid kiireks ja põhjalikuks käte puhastamiseks, dermatoloogiliselt testitud, saab kasutada nii veega kui ka ilma.
 

 

Kerepahtlid


Tooted kõigi suuremate remonditööde jaoks, nagu täkete, kriimustuste ja väikeste aukude parandamine.


 

Tööriistad


Liimi- ja hermeetikupüstolid, korrosioonikaitse püstolid, klaasipagaldustööriistad, doseerimisvahendid.
Teroson´i tooteid kasutatakse mitmesuguseks erinevaks otstarbeks. Mõnede tööde puhul piisab toote otse pudelist või tuubist ühendatavatele pindadele doseerimisest. Mõnikord aga on vaja täpsemat ja automaatselt toimuvat doseerimist. Peale standardsete doseerimisseadmete saab projekteerida ja ehitada seadmeid kliendi nõuete järgi, pakkudes ainulaadseid lahendusi.


 

 

 

  

 

 

Lisainfo toodete kohta: 

Tel. 372 6713 270

E-post: info@benefit.ee

Henkel pakub sõidukite remondi ja hoolduse valdkonnas uut tüüpi veebilehte. Täpsemalt loe uudiskirjast või külasta portaali www.autoremondilahendused.ee

 

www.henkel-adesives.com